Mastemyrås

Fellestur

Dato
26. februar 2018 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivi100
Arrangører
Oppegård Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på hyggelig nærtur i Oppegård!

Aktiv i 100 arrangerer hyggelige nærturer i Oppegård som passer for alle som er hjemme på dagtid. De fleste turene varer i to-tre timer men en gang i måneden har vi PLUSS-tur som varer i fire til fem timer. Turene er gratis, og påmelding er ikke nødvendig.

Oppmøte utenfor Kolben Kulturhus mandager klokken 11:00. Se etter hyggelige turledere med rød vest.

Turmålet antyder hvilket område turen kommer til å gå i. Vi avlyser aldri turer, men ved spesielle vær- eller føreforhold kan rute bli endret. Vi forsøker å legge turene til skogsområder og sti så mye som mulig. Hvis været er brukbart, spiser vi lunsj ute, ellers på kafé. Noen ganger reiser vi et stykke med tog eller buss. Ta derfor med penger eller reisekort! I den kalde årstiden er det lurt å ha med brodder.

Det vil ikke bli arrangert turer i juli og første halvdel av august, heller ikke i julen, påsken og pinsen.  Små forandringer i programmet kan bli foretatt, men turene starter alltid fra Kolben mandager kl 11:00.

Turen til Mastemyrås varer 2-3 timer. Turledere er Mette Grønvold og Tore Stensrud.

Mastemyrås

Bli med på hyggelig nærtur i Oppegård! Aktiv i 100 arrangerer hyggelige nærturer i Oppegård som passer for alle som er hjemme på dagtid. De fleste turene varer i to-tre ...

Kontaktinformasjon:

  • Terje Didriksen
  • Tlf. 905 75 849

Turledere:

  • Tore Stensrud
  • Mette Grønvold